Islamic marriage: a true virgin.en hier in nederland geboren in amsterdam en ik wil heel graag traditioneel trouwen omdat ik weet het dat mijn vader dat als er graag zou willen dat ik het traditioneel geen kraal en moeder wil dat ook heel graag en ik zelf ook op zo'n marokkaans waar we vandaan komen waar we oorspronkelijk vandaan kwam nieuws zei je te doen wil ik het ook doen binnentas hun daarom traditionele groot betekent dus als na getrouw als maar trouw ja je moet maar het blijft tot top die nacht huwelijksnacht zo gaat dat als ik niet bloed ja dan heb ik niets gebloed ik denk niet dat ze daar moeilijk over gaan doen ja ik zie je dan wel ik weet niet wat er dan gaat gebeuren ik weet het niet ik maak me daar geen zorgen over want ik denk wel dat ik ga wat jij mooi vindt vind ik ook mooi oké serieus te nemen maar een wat uur of vijf is genoeg wil je van de allerlaatste wat we nu alle laatste loden volbert de ms nog eens dubstep snelweg wiskundig zuiver wit set amira binnenste dieren fles van kind in julian sas mijn tas en toe moest red ik ff zn 4en als parijs nu dat duurt de training is tussen leder 13 en medio dag als 30 een snee jullie als maanden heb ik zie een man heeft het belang der een medium portret dinsdag bella manier tooske die ik niks kon doen die hip ontzettend hele onderzoek mijn moeder had zelfs een richting boeren betalen heb ik heb dus die drie je ook dus je haalt mijn merrie ja wat pulse en waarom die heb ik zelf lachen ben echt een eigen zeggen er maar drie wil hebben nee ik wilde met drie hebben het is ook wat je kan betalen het zelf grote foto's die je dan houden we al voor zoek of schaal had kon zoeken vriendelijk oh zo kunnen jullie weg lagen en kleding hier laat ik lekker fysieke en nog een barracuda voor is een huis dat ik zie katten die zich biertje wat nieuws in qatar hallo shop-in-shop crash of je nu in die kunt ook in dit dilemma hier zit er steeds meer op 140 bpm en naar mijn idee de schoenen inductie zoek een zullen moeten doen begin monopolie macht waar de lucht neer dat ik de bloem toe en die ik studeer blah blah blah ik wil jij dat ik direct massa verhoudingen in kolom b kritiek op mekaar en bij joris ook niet plat mijn karretje met lange sorry geleden de termen tamelijk serie cd&v wil iedereen atari driessen nee maar naar me en hij rustte met memoires minuten lang zo lekker oorzaak make-up op een versie bent [Muziek] hier [Muziek] [Muziek] fam [Muziek] [Muziek] [Muziek] [Muziek] [Gelach] [Muziek] [Gelach] was het de haar [Muziek]

Michael Martin

30 Responses

  1. Ya you are worth a billion bullsh… they lie to you and come up with all kind of things what they really want are papers to go to Europe. I’m not saying this because it happened to me but this are my humble experiences and hearing this all over again and again it even has a hidden name it is called bezzness.

  2. The talk of being a virgin and bleeding on the wedding night while smiling and laughing…as much as it was from nerves it is still extremely disturbing and offensive that such views are brainwashed into the children and of course especially the women as in virtually all cults!

  3. It's not true that virgin should bleed 1st time. It's myth. Due to today's lifestyle like lot of bike riding, swimming and other things many women don't bleed 1st time.

  4. Its not right to buy a bride. In western countries its prostitution. Never wed cousins or uncles . Dont wed relatives no to inbreeding

  5. That girl didnt get married she was sold like a piece of property a fukking shame dont this culture believe in getting married because if love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment